Ons Verhaal

Waarom? Nou Daarom!

Een jong kind op straat.....hoort deze niet op school vraag je je dan af?

Ja...maar helaas hebben de meeste ouders in Gambia geen genoeg geld om hun kind naar school te laten gaan. Dit is waar wij ons hart laten spreken!
Wij streven er naar om zoveel mogelijk kinderen in Gambia naar school te laten gaan in de leeftijd van 3 t/m 18 jaar. En met naar school laten gaan bedoelen we niet alleen een gebouw neer zetten zodat ze uit de zon zitten, maar ook echt educatie bieden op elk niveau. Er wordt nauw samen gewerkt met het Early Childhood Delvelopment board en met het ministerie van onderwijs en Gezondheidszorg.

Naast nursery en primary level bieden wij ook educatie aan waar je een beroep leert......een skill. Tieners leren hier wat er mogelijk is in de toekomst...hun toekomst! Denkt u maar aan de vakken timmerman, kleermaker, boer maar ook verpleger is een skill. Vandaar dat wij naast de scholen en skillcenter nu ook een geboorte kliniek met EHBO post hebben waar ook nog eens maandelijks het consultatie bureau spreekuur plaats vindt voor zwangere vrouwen, pasgeboren babies en dreumesen.

Educatie in de breedste zin van het woord!

Dit zijn wij

Kinderen laten opgroeien in een wereld, in een land waar zij elke dag naar school kunnen ze, dat ze kunnen sporten, spelen en blij zijn!
Daarom willen wij graag de kinderen in Gambia gelukkig maken met de mogelijkheid om naar school te gaan en echt kind te zijn!!!
Jarmilla is de drijvende kracht achter de stichting, zij woont in Gambia en zal er zijn om de scholen en de projecten te begeleiden en steunen.

Het bestuur is een vrijwillig en onbezoldigd bestuur en bestaat uit de volgende personen:

Jarmilla Hofman-Voorzitter

Mariska Knigge-de Haan-Secretaris

William Strijks-Penningmeester

In Gambia staat de stichting geregisterd onder Jarmilla Kids Foundation (The Gambia).
De stichting bestaat daar uit:Jarmilla Hofman, Mariska Knigge, Fabakary Badjie, Ashley Cole, Basiruh Drammeh, Sherrif Bah, Pa Musa Cole.
Ook zij doen dit onbezoldigd.

Jarmilla en Fabakary(projectmanager en  secretaris is van Jarmilla Kids foundation (The Gambia)) zorgen dat alle projecten worden uitgevoerd, begeleid en worden gevolgd in nauwe samenwerking met de directeuren van de scholen en het ministerie van onderwijs.
Al het geld dat wij krijgen via sponsoren, donateurs en acties gaan voor 100% daadwerkelijk naar de projecten.

Dat geeft een een geweldig gevoel!