Nieuwe school voor Burbage nursery!

22-05-2015 00:00

Trots....Blij...Suprised!

De derde nieuwbouw nursery school is klaar!

Binnen Een kleine twee maanden staat er in de wijk Erinjang-manjai(grens dippakunda) een nieuw schoolgebouw voor z'on 120 kids!

En er is nu zelf een wachtlijst met daarop al 20 kinderen...... de wijk heeft erg veel behoefte aan veel onderdak voor kinderen...educatie.

Ook al staat de school nog geen twee compounds verwijderd van de vuilnisbelt...het ministerie van onderwijs heeft de complimenten uitgesproken voor de samenwerking tussen De schoolleiding van burbage en Stichting Gambia-kids! (Hierdoor stroomt de agenda van Jarmilla in Gambia helemaal vol, omdat er steeds meer scholen contact met haar zoeken/op nemen voor een bezoek aan hun school voor eventuele toekomstige hulp!

Zelf in de laatste workshop voor nursery scholen van de ECD Organtisatie(early childhood development organsiation) in Adams kids nursery werd er zelf tijd besteed aan de stichting en de hulp die Jarmilla biedt aan de scholen en de kinderen.

 

We zouden graag iederen willen bedanken die heeft meegeholpen en heeft gedoneerd in welke vorm dan ook aan de bouw van deze nursery!

       

 

                             

DONEER NU ONLINE

  ONLINE DONEREN 

 

 

Contact

Stichting Gambia-Kids
NL60ABNA0476944503
KvK nummer: 57414475
ANBI Status 8525.69.828

stichtinggambiakids@gmail.com