Henk van Hemert en Gambia-kids

01-03-2014 12:40

Wow!!!
Henk van Hemert wat ben ik trots op je!

 

 

Lezing Henk van Hemert

27 februari 2014

Hoe zet jij jezelf als kunstenaar in de markt? Ben je er tevreden over hoe je kunstenaarsbedrijf loopt, of zou het toch beter kunnen? Zijn er manieren om je werk te promoten die je misschien onbenut laat?
Op donderdag 6 maart om 20.00 geeft beeldend kunstenaar Henk van Hemert een lezing voor creatieve ondernemers, kunstenaars en andere belangstellenden. De presentatie wordt gehouden in de Bblthk, Stationsstraat 2 te Wageningen en is georganiseerd door Jacqueline van Bergeijk en Petra de Vree van het Platform Beroepskunstenaars.
De lezing heeft als thema Integratie en gaat in op het proces van marketing en communicatie in de kunstwereld. Entree is gratis.

Henk van Hemert heeft vele jaren ervaring als marketing communicatie manager en combineert dit werk nu met zijn eigen kunstenaarschap. Hij geeft cursussen voor creatieve ondernemers om hen te helpen daar te komen waar ze willen zijn. Dit doet hij in Nederland, maar ook in Nepal, Tanzania en Gambia. In januari bijvoorbeeld is hij naar Gambia gereisd om daar kunstenaars te helpen een creatieve ondernemer te worden. De helft van de opbrengst van dat project gaat naar Gambia Kids, dat als doel heeft om alle kinderen een kans te geven naar school te kunnen.
Gedurende zijn lezing gaat hij ook hier kort op in. Meer informatie over Henk van Hemert: www.facebook.com/vanhemertpubliart
www.facebook.com/vanhemertpubliart

 

- eerder gepubliceerd:

 

https://www.cultuurinwageningen.nl/lezing-henk-van-hemert/

DONEER NU ONLINE

  ONLINE DONEREN 

 

 

Contact

Stichting Gambia-Kids
NL60ABNA0476944503
KvK nummer: 57414475
ANBI Status 8525.69.828

stichtinggambiakids@gmail.com