Een nieuw project Burbage Nursery school in Manjai

03-04-2014 17:01

Burbage nursery school in Erinjang -Manjai

Een school in een arme wijk, zeg maar de armste wijk van Serrekunda. Deze wijk bestaat voornamlijk uit alleenstaande ouders met veel kinderen.

De meeste huizen liggen op of om de vuilnisbelt, waar ook ouders hun beetje geld mee verdienen. De ouders willen graag dat hun kinderen het beter krijgen dan hen en werken dan ook hard om hun kinderen naar school te laten gaan. Alleen blijft de gehele betaling van het jaarlijkse schoolgeld dan ook uit! Van de 4 leraren worden er maar 2 minimaal betaald. Er blijft dus zeker geen geld over om de aanpassingen aan de school te doen na al de kosten betreffende huur, water, reinigen septictank en leraren. Zelf geld voor lesmateriaal is nauwelijks aanwezig.

De school bestaat uit 2 kleine gebouwtjes in redelijk staat, alleen het dak en de vloeren zijn zeer slecht. En een likje verf zal ook wonderen doen!

Voor het jaar 2014 zouden we graag een doel voor ogen houden om deze school ook perfect te maken voor deze kinderen.

De school biedt aan ruim 100 kinderen een plek. Wij zouden graag hen helpen in de schoolgebouw aanpassingen en hen voorzien van materiaal voor het lesgeven.

    

DONEER NU ONLINE

  ONLINE DONEREN 

 

 

Contact

Stichting Gambia-Kids
NL60ABNA0476944503
KvK nummer: 57414475
ANBI Status 8525.69.828

stichtinggambiakids@gmail.com