De tweede container is aangekomen!

17-08-2014 11:03

Yes!!! Eindelijk!!
Na lang wachten en veel vertraging is eindelijk de container aangekomen in Banjul!
En natuurlijk weten we dat het regenseizoen is......maar zoveel regen op een dag?!?!? Maar we laten ons niet kisten en gaan gewoon door met de nursery scholen te voorzien van alle mooie tafeltjes en stoeltjes, speelgoed, papier en school materiaal.
Deze keer hebben we het meubilair van de ds. E.A Borgerschool in Joure aan 3 verschillende nursery's kunnen geven, de Burbage Nursery, de Adams kids Nursery en als grote verrassing aan de GOVI nursery for the Blind(school voor de zeer slechtzienden en blinden kinderen). De laatste school was een verrassing .....de directeur Ali Sallah was helemaal perplex! In het nieuwe schoolseizoen gaan we daar weer even op bezoek om wat foto's van de kinderen te maken. Het is ook hier zomervakantie en alleen bij Adams kids wordt er zomerschool gegeven, dus deze kinderen waren super blij met de tafeltjes en de kinderfietsen!
Iedereen in Nederland bedankt voor de donaties en de steun!!!

Hieronder enkele foto's van het inladen van de container bij de Ds. e.a. Borgerschool in Joure-Nederland en  het uitladen bij de Burbage Nursery, Govi school for the blind en de Adams Kids nursery in Gambia.

DONEER NU ONLINE

  ONLINE DONEREN 

 

 

Contact

Stichting Gambia-Kids
NL60ABNA0476944503
KvK nummer: 57414475
ANBI Status 8525.69.828

stichtinggambiakids@gmail.com