Art for caring Workshops

21-01-2014 19:55

 

De art for caring workshops zijn gehouden in Hotel Kombo Beach in Kotu in samenwerking met Henk van Hemert, Gambiaaanse kunstenaars en Jarmilla Hofman van Stichting Gambia-Kids.
Deze dagen hebben wij de kunstenaars bekend gemaakt met het internet en met hun unique gave van kunst.
Samen met een goed doel, onze stichting, gaan we er voor zorgen dat de Gambiaanse kunstenaars hun "werken met een verhaal er achter" kunnen laten zien aan de gehele wereld.
 
Eindelijk was het zover na maanden voorbereiding en mailverkeer...was zaterdag de dag van de eerste workshop voor de "Art For Caring " groep in the Gambia.
Dit is een groep van Gambiaanse kunstenaars, Henk van Hemert en ik zelf. Deze groep maakt kunst met een goed doel eraan vast.
De Gambiaanse kunstenaars worden door ons bekend gemaakt met "The worldwide web", het internet en door samen te werken met een goed doel, Stichting Gambia-kids leeft de kunst niet alleen in Gambia maar in de hele wereld!
 
De workshop dagen waren geweldig, de reacties van de kunstenaars wat er allemaal wel niet mogelijk is op het internet heeft vele monden doen openstaan.
We zullen jullie absoluut op de hoogte houden van de kunst die zij maken en natuurlijk ook over het gedeelte van de van de verkoop van de kunst die naar Stichting Gambia-Kids gaat, waardoor we de kids een betere educatie kunnen geven.
 
Together with the kids we are the future!

 

DONEER NU ONLINE

  ONLINE DONEREN 

 

 

Contact

Stichting Gambia-Kids
NL60ABNA0476944503
KvK nummer: 57414475
ANBI Status 8525.69.828

stichtinggambiakids@gmail.com