1%club!

22-07-2013 14:41

We zijn lid van de 1procentclub.

Dit helpt ons om zo breed mogelijk onze stichting te promoten.

1%CLUB (1procentclub.nl) is het crowdfunding platform dat mensen met slimme ideeën in ontwikkelingslanden verbindt met mensen, geld en kennis over de hele wereld. We hebben het over duurzame projecten over de wereld die de  zelfredzaamheid van individuen stimuleren en de levensstandaard verhogen. 

De projecten zijn kleinschalig en leveren een duurzame bijdrage aan het verbeteren van de lokale levensomstandigheden. Alle projecten zijn direct gekoppeld aan één of meer millenniumdoelen. De 1%LEDEN beslissen vervolgens aan de hand van de online projectvoorstellen aan welke projecten ze hun 1% inkomen, tijd, kennis of vaardigheden willen inzetten. Door middel van blogs, foto's, filmpjes en Google maps kunnen ze online de voortgang van ‘hun project volgen.
 
Onze missie: “Het creëren van een transparant internationaal platform dat online toegang biedt tot kennis en middelen waarmee mensen in ontwikkelingslanden hun zelfredzaamheid kunnen vergroten en hun levensomstandigheden verbeteren.” 
 
Onze visie: “In 2015 is de 1%CLUB een wereldwijde beweging van mensen die gezamenlijk 1% van hun tijd, kennis en inkomen op de meest efficiënte en effectieve manier inzetten voor internationale samenwerking

Kijk snel op de link!

 https://www.1procentclub.nl/projects/gambiakids

DONEER NU ONLINE

  ONLINE DONEREN 

 

 

Contact

Stichting Gambia-Kids
NL60ABNA0476944503
KvK nummer: 57414475
ANBI Status 8525.69.828

stichtinggambiakids@gmail.com